5 grunde til at få en Gas belønner kreditkort

De kan virke som et levn fra en lang-siden alder, hvornår tankstationer ikke ville acceptere kreditkort, medmindre de var fra deres egen virksomhed. Men nu med kreditkort accepteres på næsten hver tankstation i landet — mange gange lige ved pumpen — gas belønning kreditkort kan synes unødvendigt. Hvad godt gør de dig hvis du kan bruge dit Visa eller Mastercard i stedet?
Men ikke regne ud gas kreditkort endnu. De har stadig deres fordele til visse mennesker. Vi ved, hvilke spørgsmål der kommer næste: “er jeg en af dem, særlig visse mennesker?” Tja, det afhænger af. Læs de følgende fem grunde til at folk bør overveje en gas belønning kreditkort.
1. Overvej din regningen betaler vaner
Først spørge dig selv hvis du betale din gæld hver måned eller du normalt tillader din kredit gæld at dreje. Gas kreditkort tendens til at have højere procent rente, så de ikke kan være en god satsning, hvis du lader din gæld, bygge fra måned til måned.
2. er du en hengiven kunde til en bestemt tankstation?
Næste, gøre en hurtig skøn over antallet af tankstationer, du har besøgt i sidste måned. Er det et tilfældigt udvalg af stationer — hvad der skete for at være nærmest når din Tom vandtank gik? Eller har du tendens til at gå til den samme station, hver gang du køber gas? Hvis du er en hengiven kunde til en tankstation, kan en gas kort på denne station være den bedste idé. Det skyldes, at gas cards tendens til at give større rabatter på deres stationer, i forhold til andre køb.
3. find de bedste rabatter
Hvis du handler på nogle benzinstationer, kan du indsnævre dit kort valg til selskab med de bedste rabatter. Sige for eksempel, du plejer at købe gas på Shell, Texaco og bugten. Få oplysninger om alle tre selskabers kreditkort. Hvis en af de tre kreditkort har en 6 procent rabat på sin gas, mens to andre har 4 procent, er slags besparelser en væsentlig grund til at vælge sine kort, især da gas priserne holder på at gå op og op.
4. hvordan praktisk!
Gas cards kan også være meget praktisk, hvis tankstationen har en dagligvarebutik. Disse rabatter også en tendens til at udvide ikke kun deres gas, men at deres fødevarer, drikke og nips i deres butikker. Hvis du har tendens til at køre til en bestemt tankstation dagligvarebutik mælk, juice, snacks og frokost, vil at 6 procent rabat tilføje op.
5. Organiser!
Sidst men ikke mindst for dem, der har problemer med budgettering og holde styr på udgifterne, uanset om personlige eller små forretningsmæssige årsager, en gas kort kan være en måde at organisere uden selv at forsøge!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.