Anden pant kan tilbyde hurtige kontanter, fred i sindet

Hvis de bruges rigtigt, kan der ikke være en mere effektiv finansiel mulighed en boligejer kan udøve end at tage en anden pant på deres ejendom. Flere og flere amerikanske forbrugere er blevet opmærksomme på revolverende gæld og de konsekvenser det kan have på dem og deres elskede – ikke bare nu men fremover.
Sekunder realkreditlån kan bruges til næsten alt, men de er mest typisk betale udestående uddannelse udgifter, reparationer ob dit hjem eller ejendom, til at skaffe højere værdi fast ejendom, og at betale off høj rente kreditkort samt at konsolidere eller eliminere andre gæld.
Det ville naturligvis være skattemæssigt lyd til at tage et nyt lån, hvis det ikke ville være i din bedste interesse som en boligejer. Med så mange refinansiering, låntagning, og andre transaktion muligheder til rådighed til den moderne forbruger, når tager et nyt lån den rigtige vej for at gå? En anden realkreditlån er et godt valg for den boligejer, der har behov for en betydelig mængde af kontanter og har også tilstrækkelig egenkapital i et hjem.
Det væsentlige, en anden pant er en anden lien mod værdien af ejendommen, som er betalt tilbage i månedlige rater nøjagtig det samme som det var tilfældet med din første pant. I modsætning til renter af usikrede lån og kreditkort, andet pant renter er generelt fradragsberettigede, og er derfor en holdbar løsning at skille dig af høje renter, som er ofte forbundet med andre former for gæld.
En ofte overset nuance for at opnå en anden pant er den selvsamme rettergang, som var involveret i først. Alt for ofte boligejere vil tegne sekunder fra den samme pengeinstitut bruges til at få den oprindelige realkreditlån. Dette står til grund, som den blotte troede af pantsætning dit hjem når overvældende nok til en overraskende mængde af personer, der ellers kunne have gavn af loven til at undgå det helt. En anden pant, selv om, er en meget vigtig økonomisk beslutning (lige som, hvis ikke vigtigere end først) og bør behandles med samme omhu og forskning som først. Får oplysninger gennem flere långivere eller mæglere på det anden pantet vedrørende hjem realkreditlån som; hvor meget har du råd, samt vurdere hvor meget af en udbetaling du vil har brug for, og find ud af alle omkostningerne ved lånet er så vigtige i processen anden gang rundt, da det er først. Blot at se den månedlige betaling eller renten på tilbageholdelsesretten er selv ikke nok. Kendskab til oplysninger om samme lånebeløb, løbetid og type lån vil tillade dig at sammenligne oplysninger fra hver långiver og mægler.
Gør dit hjemmearbejde; få fat i de nuværende renter på realkredit og forstår om priser er citeret den laveste for dag eller uge. Spørgsmål om prisen er fast eller indstillelig, holde for øje alt imens der renter for justerbar forrentede lån går op, hvilket også vil gøre den månedlige betaling gå. Hvis det er kursen for en justerbar forrentede lån, skal du finde ud af, hvordan din sats betaling vil variere. Igen, disse faktorer er så vigtige i processen med at opnå en anden pant, som de er under først.
Du kan finde, at i overvejer en anden pant, din økonomiske situation ville også egner sig til potentielt refinansiering en del eller endda hele din eksisterende gæld. Mens der betjener hovedsagelig de samme formål som en refinansiere, kan en anden pant oftentimes være en mere effektiv og i sidste ende billig konsolidering mulighed. Først og fremmest vedrører de fleste med nok gæld til at overveje en anden pant på deres hjem for at afbetale gæld, en anden realkreditlån giver dig mulighed at fjerne høje renter gæld langt hurtigere end det ville være muligt med en refinansiere alene.
Princippet fordel af at tage en anden pant er dens evne til at give mulighed for realisering af et bestemt mål, herunder men ikke begrænset til en reduktion i mængden af rentebetalingen på kreditkort (princippet grund boligejere vælger en anden pant som deres mest effektive og effektiv konsolidering indstilling). Hvis tilbageholdelsesretten har en kortere pay-off sigt, kan boligejer se frem til en betaling når anden pant er betalt ud. Når afgørelsen er gjort at målet er værd at investere, skal husejere shoppe for den rigtige andet realkreditinstitut, og sørg for, at den ene de vælge er hæderlige, lydhør over for deres specifikke behov og villig til at diskutere alle omkostninger op foran. Husk på, at disse beslutninger har alvorlige følger for din kredit og økonomisk overskuelig. Hvis dine betalinger forblive regelmæssig du lindre de fleste af de renter, der vedrører lån og hæve din kreditværdighed.
Desværre, sekunder realkreditlån er langt fra unionstat; de varierer meget fra stat til stat og privat institution til institution. Næsten lige så vigtigt at udføre regelmæssig due diligence i observere og forske i selskaber, som du kan gøre forretninger med at opnå en anden pant er at fastslå arten af statens love, som kan eller kan ikke begrænse de muligheder og rettigheder du har som en forbruger. I nogle stater, for eksempel, sekunder realkreditlån kræver ikke låntagere at have egenkapital i deres hjem og mange nye lån fås op til 125% af værdien af de pågældende (i dit hjem) sikkerhed. Mange forbrugere har også fundet disse lån nyttigt for afbetale deres regninger, hjem forbedringer og tager penge fra lån til personlig brug. I andre områder er sådanne politikker ikke muligt. Uvidenhed om en statens love eller finansielle regler kan ikke anvendes som undskyldning og vil ikke beskytte dig mod overdreven forpligtelser eller faldgruber, der kan følge af problemer, der opstår på vej.
En anden realkreditlån er mere ofte end ikke den bedste mulighed for boligejere med store mængder af usikret gæld. Realisere nuancerne i mortgage proces ikke kan kun hjælpe dig med at omgå nogle af de problemer, du kan have stødt på under erhverve din første pant, men bruge processen til at gavne dig økonomisk i det lange løb.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.