Sådan køber du en Printer

En masse mennesker har tendens til at bare gå billigt når køber en printer, men i det lange løb det kan ende med at koste dig mere. Selv om Ink jet printere kan være billig op foran omkostningerne ved udskiftning blæk kan køre op de samlede omkostninger over tid af ejerskabet. Du ved hvad jeg taler om, nogle gange blækket er mere end printeren var.

Tjek priserne på blækpatroner af den printer, du overvejer og finde ud af, hvor mange sider hver patron vil udskrive. Når du finde ud ca. hvor mange sider du vil udskrive per måned, kan du bestemme omkostningerne ved printer plus blæk i løbet af et år. Overveje at få individuelle blækpatroner, hvis du ved, du skal bruge én farve mere end andre – for eksempel, hvis mange af dine dokumenter har en rød logo, eller hvis du udskriver hovedsagelig sort og hvid.

Producenter liste meget ofte hurtigere udskriftshastighed specifikationer på deres emballage end vi se når test resultater. En typisk ink-jet printer kan producere to til fire sider pr. minut i tekst og en helsides, 8,5 x 11 tommer foto eller grafik i to til tre minutter.

Nogle farve blæk jetfly kan udskrive fotos på et niveau, som nærmer sig kvaliteten af en professionel photofinisher. Hvis du planlægger at bruge din printer primært til fotografier eller grafik, kigge efter modeller, der er bygget til at. Hvis du planlægger at udskrive det meste fotos, kigge efter fotoprintere med funktioner som en indbygget PC Card-slot, et LCD-panel, der lader dig se og udskrive et billede uden at bruge din PC, og samlet billede-redigeringssoftware.

Hvis du udskriver hovedsagelig tekstdokumenter, overveje at købe en billig sort & hvid laserprinter. Disse printere giver overlegen tekstkvalitet sammenlignet med high-end ink-jet printere. Nogle monokrom lasere omkostningerne så lidt som $200, hvilket gør dem en god aftale for hjemmebrugere. Hvis du skal udskrive en masse tekst og grafik i høj kvalitet, købe en god foto ink jet printer kan tilføjelse til en billig sort-hvid laserprinter spare dig penge på blæk og vedligeholdelse omkostninger i det lange løb i stedet for købe en ink-jet til at gøre det hele. Mange monokrom lasere kommer med valgfri Ethernet-porte til netværk. Hvis du planlægger at bruge printeren med én PC, ikke betale de ekstra penge til en Ethernet-kort.

Farve laser printer tonerpatroner er de dyreste forbrugsvarer kan du købe til en printer, men deres udbytte er så meget højere end en ink-jet patroner, farve laser toner i det lange løb er billigere på en per side basis. Hvis du ikke kører en grafik afdeling men stadig ønsker at udskrive farver, vælger du højst sandsynligt en inkjet printer, som kan skabe smukke grafik på en tiendedel af udgifterne til en farve laser. Men husk på, at den billige pris af en ink-jet hurtigt overgået af omkostningerne ved udskiftning blæk.

Pris oversætte ikke nødvendigvis til udskriftskvaliteten eller hastighed. Shoppe rundt.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.