Gratis mobiltelefon tilbud – en Win-Win Situation?

Du kan finde en lang liste over gratis mobiltelefon tilbud på internettet ved at gøre nogle online forskning. Et par minutter af forskning kan hjælpe dig med at spare tid og penge. Disse gratis celle telefon tilbud er en fantastisk måde at:

Få flere telefon på et budget.

Opgradere din telefon og få et bedre mærke

Tilføje flere funktioner og muligheder

Sætte de ekstra penge, der spares mod din månedlige plan.

Holde de ekstra penge og ikke bruge det på alle

Få en klaptelefon med bedre stemmekvalitet

Bedst af alt, er disse gratis tilbud en win-win for dig og mobiltelefon selskaber. Du får en fantastisk telefon, og de får en kunde til en anden år eller to. Så med alle tilbuddene på nettet har man til at undre sig:

Er de virkelig gratis? Ja, men kun hvis du tilmelder dig for en ny plan, når du køber din telefon.

Her er vores quick guide til at få de bedste gratis mobiltelefon tilbud online.

Vælg din funktioner

Nedskrive en liste over de top 5 funktioner, som du har brug for i en mobiltelefon. Hvis du planlægger at bruge det som din primære telefon øge din liste til 10 funktioner, som du har brug for. Omfatte alt baggrundsfarve, tekst messaging kapaciteter, telefon størrelse, brand, internet klar og andre funktioner.

Størrelse spørgsmål

Enhver mobiltelefon carrier derude kan imponere dig med en telefon på størrelse med dit kreditkort. Men når det kommer til opkald, kan du ikke justere størrelsen af hånden og fingrene. Den perfekte telefon til din lomme eller taske måske ikke være den perfekte telefon, når du forsøger at bruge den.

Surfe på nettet for indstillinger

En hurtig søgning på alle store søgemaskiner vil afsløre en liste over forhandlere ivrige efter at tilbyde gratis mobiltelefoner med en serviceplan. Surf rundt, kigge på de muligheder og tilbud, og vælg en gratis mobiltelefon, der opfylder alle dine behov.

Tilbuddet skal være i dit område

Sørg for din online forhandler tilbyder mulighed for at søge efter postnummer. Mobiltelefon tilbud varierer alt efter din geografiske region. Du ønsker ikke at finde ud af efter du udfylde alle dine oplysninger, at et tilbud ikke er tilgængelig i dit område. Denne type af grundlæggende søgefunktion er et must for enhver online forhandler, der ønsker at tilbyde gode mobiltelefoner til deres kunder.

Vælge en Plan

Nogle steder tilbyder et Sammenligningsskema, hvor du kan matche op gratis mobiltelefoner med forskellige serviceplaner fra alle de store detailhandlere. Dette er en fantastisk måde at gøre sikker på telefonen vil arbejde med din plan. Og igen, kan du spare tid og penge

Rabat tilbud

Omfatter dine telefon mulighed for rabat? Her er hvordan du kan drage fordel af rabatten uden at få flået.

Læs alle oplysninger online (og i dine e-mails)

Holde styr på rabatten numre, webadresser og papirarbejde.

Husk, en rabat fungerer kun, når du tænder i dine papirer. Du skal sende din rabat info, præcis som beskrevet af forhandler til at drage fordel af tilbuddet.

Hvis et tilbud om ser også gå til at være sandt, eller indebærer for meget arbejde, gå videre til en anden.

Dog ikke overse en stor penge at spare mulighed, fordi det kræver et par minutter at udfylde en formular. Besparelserne på en high-end telefon kan nemt være halvdelen af udgifterne til en årlig kontrakt.

Du har mange valg når det kommer til gratis mobiltelefon tilbud på nettet. Lav en liste over dine behov og gøre nogle forskning. Dette er den hurtigste måde at spare tid og penge. Når du har din telefon, kan du vælge en plan og du er mobil!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.